Hoe Kidiyo werkt

Met een avontuurlijk leven,
is leren makkelijk

Personage begeleiding

Leren is leuker met vriendjes!

Kinderen worden tijdens hun Kidiyo avontuur aangemoedigd door hun favoriete personage. Onze sociaal verantwoorde personages zullen uw kind aanmoedigen om te blijven leren, als ze hulp nodig hebben. Natuurlijk zijn ze er ook om hun successen te vieren! Kinderen zullen zich ontwikkelen door de aanmoediging van hun maatje. Ze leren sociale vaardigheden van hun rolmodellen die de ontwikkelingsreis nog plezieriger maken!

Beloningen

Iedereen houdt van een beloning!

Kinderen verdienen muntjes door educatieve spellen te spelen, waardoor ze gemotiveerd worden om te blijven winnen. Deze muntjes worden in de prijzenkast bewaard. Het werkt motiverend om je vooruitgang en inspanning in beloningen te zien. Dit inspireert kinderen om door te gaan met hun avontuur en nog meer te ontdekken.

Veiligheid

Kidiyo zorgt voor een 100% kind-veilige omgeving. U heeft de controle over wat uw kind ziet en meemaakt als ze een tablet of smartphone gebruiken. Kidiyo beschermt uw kind voor ongewenste content en zorgt dat ze niet op het internet kunnen zonder dat u daar toestemming voor geeft. Tegenwoordig zijn wij allen bezorgd over onze online privacy. De gegevens van u en uw kind zullen te allen tijden worden afgeschermd. Er zal in de Kidiyo app nooit reclame worden gemaakt, geen verborgen kosten of micro-transacties zijn.

Veiligheid is onze belofte aan u.

Verbinden

Het leven draait om het maken van contact -
met elkaar en de wereld om ons heen.

Vanaf het moment dat uw kind de wereld begint te ontdekken, staat Kidiyo klaar om ze bij de hand nemen en de juiste stap vooruit te zetten. Er zijn veel zorgen over de invloed van digitale media op kinderen. Kidiyo zorgt ervoor dat deze digitale media een positieve invloed heeft op het leven van uw kind. Door onze sociale en educatieve spellen leert uw kind belangrijke omgangsvormen. Kidiyo stimuleert kinderen en ouders media samen te laten gebruiken en inspireert hen om de “echte” wereld buiten de app te ontdekken. U en uw kind zullen op echte avonturen gaan!

Door de ontwikkelingsreis te begrijpen helpt u uw kind op de best mogelijke manier. Kidiyo zal u ondersteunen bij de begeleiding van uw kind en ervoor zorgen dat u de best mogelijke ouder kunt zijn!