Vacature Communicatie & Social Media stagiair gezocht! - Kidiyo

Marketing Stagiair Kidiyo gezocht!

Ben jij een gemotiveerde student met een marketing/communicatie opleiding en interesse in het vormgeven van slimme en effectieve social media strategieën?

Met onze lijfspreuk “Play is the Way”, sta je met de voeten in de klei en en behalen we al spelend onze mijlpalen. Bij ons kun je jouw kennis vergroten en tegelijkertijd in de praktijk brengen. Wij hebben regelmatig stagiaires en besteden veel aandacht aan het behalen van jouw studie doelstellingen die in het verlengde moeten liggen van onze doelstellingen. Want pas dan heb je een echte match! En als de klik er echt is........ is het niet ongebruikelijk dat stagiaires na hun stage een vaste functie bij ons krijgen.

Wie zijn wij?
Met Kids Worldwide Factory investeren wij in bedrijven die focussen op Edutainment. Kidiyo en Toverkast.nl zijn twee van die investeringen. Het Kidiyo team ontwikkelt Avonturenboxen voor kinderen van 0-6 jaar in combinatie met een kindvriendelijk App en prentenboeken. Toverkast.nl is een webshop die duurzaam, edutainment speelgoed verkoopt voor kinderen van 0 - 12 jaar. Wij zijn samen een klein team met grote ambities. Iedereen wordt als een echt teamlid gezien. Als stagiair krijg jij de vrijheid om de social media, nieuwsbrieven, Mailchimp funnels voor beide bedrijven te verbeteren, afhankelijk van waar jouw interesse ligt!

Wij bieden

  • De kans om in een gemotiveerde start-up omgeving opgenomen te worden en kwalitatieve begeleiding te krijgen.
  • Een passende stagevergoeding.
  • De vrijheid om je eigen input te leveren en implementeren.
  • De mogelijkheid een specifieke opdracht uit te voeren, passend bij je opleidingseisen.

Wie ben jij?
Een energieke student met een flinke dosis enthousiasme en uitstekende social media skills. Jij weet hoe je ouders van onze doelgroep (kinderen van 0-12 jaar) kunt bereiken en de app op een aantrekkelijke manier onder hun aandacht kunt brengen.

  • Zit minimaal in het derde jaar van een hbo- of wo- studie in de richting van Communicatie, Journalistiek of Marketing.
  • Je bent proactief en enthousiast.
  • Een echte social media fanaat, Insta, FB, Pinterest kennen geen geheimen voor jou.
  • Je kunt goed en foutloos Nederlands schrijven.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen en denk je dat jij degene bent die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Sophie: sophie@kidiyo.com