Marketing Stagiair

Kidiyo zoekt een gemotiveerde Bachelor of Master student (marketing/communicatie opleiding) wiens hart sneller gaat kloppen van het bedenken en vormgeven van nieuwe marketing strategieën. We zullen je zeker vragen een bijdrage te leveren aan onze lanceringscampagne, maar ruimte voor je eigen input en initiatieven zal er ook zijn.

Ons motto “Leren door te Spelen” geldt ook voor jou. Bij ons vergroot je je kennis en breng je deze direct in de praktijk. Wij leiden regelmatig stagiaires op en besteden veel aandacht aan het begeleiden van stagiaires. En als de klik er echt is... is het niet ongebruikelijk dat stagiaires na hun stage / studie bij ons doorgaan in een vaste functie.

Wie zijn wij?
Kidiyo ontwikkelt een “leren door te spelen” app voor kinderen van 0-6 jaar. In de app kunnen kinderen met verschillende personages spelen, bekend uit boeken en televisie programma’s. Denk aan Chloe (www.chloestoverkast.nl) en Prinses Arabella. .

We zitten nu in de testfase en zullen de app begin 2018 lanceren. Daar hebben we jouw enthousiasme en expertise bij nodig!

Wij zijn een klein team met grote ambities. Iedereen wordt als een echt teamlid gezien. Wij bieden jou graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen en je eigen communicatie strategieën op te zetten.

Wij bieden
- Een enthousiaste start-up omgeving in het centrum van Den Haag
- Dé kans je te ontwikkelen met kwalitatieve begeleiding
- De vrijheid om je eigen input te implementeren
- De mogelijkheid om een volledig lid van een jong en gemotiveerd team te worden, inclusief
deelname aan de pingpong competitie.
- Een stagevergoeding.
- Mogelijkheid tot een specifieke (afstudeer-) opdracht passend bij jouw opleidingseisen.
- De mogelijkheid tot een contract na je studie!

Wie ben jij
Een energieke student die uitstekende marketing skills bezit met een flinke dosis enthousiasme. Jij beschikt over HBO denk- en werkniveau. Je weet hoe je ouders van onze doelgroep (kinderen van 0-6 jaar) kunt bereiken en de app op een aantrekkelijke manier onder hun aandacht kunt brengen. Je houdt van conceptontwikkeling en uitwerking.

Ben je enthousiast over deze stage en ons bedrijf en denk je dat jij diegene bent die wij zoeken?
Stuur je CV en motivatie naar Babet Reinders:

babet@kidsworldwidefactory.com
of bel +31 6 34 08 21 31 voor meer info.