Ben jij op zoek naar entertainment voor de kinderen tijdens de zomervakantie? - Kidiyo
Arabella boeken komen digitaal tot leven
juni 7, 2018
Kidiyo op de groep – Testers gezocht!
september 5, 2018

Ben jij op zoek naar entertainment voor de kinderen tijdens de zomervakantie?

Op zomervakantie of wintersport met kinderen? Voor kinderen zijn de vakanties altijd een hele leuke ervaring. Al die opwindende avonturen die zij beleven tijdens deze periode zullen ze hun hele leven onthouden. Maar als ouders hebben we soms wat hulp nodig tijdens het vakantieseizoen, denk vooral aan:

 • Het bezighouden van de kinderen (met name tijdens de reis, zowel in de auto als in het vliegtuig).
 • Het zijn van een super leuke ouder (iets waar we natuurlijk naar streven)!
 • De zomervakantie is reeds aangebroken (en wat voor een zomer tot nu toe!). Maak je geen zorgen ik ga het niet over het weer hebben. Ik wil graag in het kort de nieuwe Kidiyo zomerinhoud introduceren en je laten weten hoe we jouw kunnen helpen tijdens deze vakantieperiode. Kidiyo neemt jouw kinderen van 2 tot 6 jaar mee op avontuur in de natuur. Zo kunnen jouw kinderen met Kidiyo lekker buitenspelen of online natuur avonturen beleven met de spelletjesapp voor kleuters.


  Het bezighouden van de kinderen (met name tijdens de reis, zowel in de auto als in het vliegtuig)

  Soms heb je de behoefte aan wat rust en dan zou het fijn zijn als de kinderen zichzelf konden vermaken. Dit is natuurlijk heel normaal maar je wilt je ook niet schuldig voelen over het feit dat de kinderen zich vermaken met behulp van een beeldscherm.

  Alle inhoud op Kidiyo is veilig voor de ontwikkeling van kinderen, of het nu gaat om televisieseries of spelletjes , gratis e-books voor kinderen of Kamishibais (verhalen die voorgelezen worden aan kinderen door een verteller).

  Zorg ervoor dat je voor mobiel gebruik (geweldig voor in het vliegtuig of in de auto) de Kidiyo spelletjes thuis met wifi-verbinding download, voordat je in de auto stapt of naar het vliegveld vertrekt. Op deze manier kun je de inhoud overal ter wereld meenemen zodat je hiervan kunt profiteren wanneer je maar wilt (of wanneer je behoefte hebt aan wat rust!). Je hoeft alleen maar op het icoontje van het spel te klikken. Dit is natuurlijk het geval als je Kidiyo al op je mobiele apparaat hebt. Video’s kun je helaas niet bekijken zonder internet omdat deze worden gestreamd.

  Nieuwe inhoud perfect voor in de auto: “Toedeloe Talen Race”

  Tijdens dit spel in de spelletjesapp hebben kinderen hun eigen interactieve stuurwiel (zodat ze de auto vanaf de achterbank kunnen besturen). Het is ook een leuke manier om de buurlanden van Nederland te ontdekken. Kinderen kunnen foto’s van Engeland, Frankrijk, Duitsland en Spanje verkennen en tevens horen zij een aantal woorden in deze vreemde talen. Zo leren kinderen van 2 tot 6 jaar hun eerste topografie en maken kennis met het buitenland.

  Toedeloe Talenrace

  Probeer ook “Biba Bubbel Bende . Tijdens dit spel leren kinderen de verschillende kleuren ontdekken terwijl ze proberen paar leuke vrienden te helpen, zoals een Kikker, een Krab, een Walvis en een Bij! Beleef samen avonturen met de Kidiyo dieren. Lees ook de duurzame kinderboeken van deze Kidiyo karakters!


  Het zijn van een super leuke ouder (iets waar we natuurlijk naar streven)!


  Tijdens de vakantie willen we allemaal goede ouders zijn zodat we samen een leuke tijd hebben en geweldige herinneringen kunnen opdoen. Maar soms is het moeilijk om ideeën te bedenken om jouw kinderen te vermaken. Maar geen nood, we helpen je hier graag bij! Kidiyo heeft een aantal unieke activiteiten waarmee je geweldige herinneringen kunt creëren. Als je meer tijd hebt kun je het Mini Avontuur, Ruimteschip, proberen waarmee jij samen met jouw kind een denkbeeldige raket kunt bouwen met behulp van Kidiyo om het universum te ontdekken. Kinderen spelen tijdens dit spel net zoveel buiten het scherm als binnen de app – allemaal onderdeel van de Kidiyo missie – om de kinderen op een leuke manier in contact te brengen met de wereld en de mensen om hen heen. Beleef dus zowel online als offline avonturen met Kidiyo!

  Maak gekke geluiden en mooi beats in ons nieuwste muziekspelspel :Mik Mak Muziek”

  Dit spel is niet te vergelijken met de andere spelletjes die we tot nu toe gemaakt hebben. Kinderen kunnen geluidsopnames maken van hun eigen stem of die van jouw, of van geluiden uit de wereld om hen heen. Het is ongelofelijk hoeveel plezier kinderen hebben als ze deze terugspelen, maar het wordt pas echt hilarisch als je op de ‘afspeelknop’ klikt op het spelscherm. Deze geluiden worden dan omgezet in een liedje! Een grappige kinderversie van een DJ of beat-box die iedereen aan het lachen maakt. Het is een geweldige kans om gek te doen met jouw kinderen, iets wat kinderen natuurlijk super vinden. Kinderen kunnen ook leren hoe ze muziek kunnen maken, hoe ze hun ritme kunnen vinden en hun stem kunnen controleren, terwijl ze creatief en vindingrijk bezig zijn. Dit is de beste manier om te leren tijdens het spelen in onze app! Want leren op spelenderwijs is natuurlijk het leukste wat er is voor jouw kinderen van basisschoolleeftijd!

  We wensen je een knotsgekke zomer!