De leukste duurzame voorleesboeken - Kidiyo
herfst buiten in de natuur
5x de natuur ontdekken samen met jouw kind
november 3, 2021
Kidiyo app
Kidiyo: de leukste kinderspelletjes app
januari 11, 2022

De leukste duurzame voorleesboeken

Activiteiten beleven met de dieren van Kidiyo

Activiteiten beleven met de dieren van Kidiyo

Samen een boekje lezen voor het slapen gaan is natuurlijk heel fijn en versterkt de band tussen ouder en kind enorm. Door deze mooie traditie zijn er een hoop prentenboeken en voorleesboeken waardoor je soms door de bomen het bos niet meer kan zien. Over bomen en bos gesproken, de natuur om ons heen is heel belangrijk. In en met de natuur kunnen we de leukste avonturen beleven. Dat koesteren wij. Wat ons betreft, is natuur vooral ook heel leuk. Wij beleven graag avonturen in de natuur. Een dag vol natuurlijke avonturen sluit je natuurlijk af met een leuk boekje voor het slapengaan. Daarom hebben wij de leukste duurzame kinderboeken voor jou opgesomd, zodat jij niet meer eindeloos verder hoeft te zoeken. De leukste prentenboeken over de natuur om samen voor het slapen gaan te lezen, voor jou op een rijtje gezet:


1. Walter de Walvis


In zijn eigen prentenboek neemt Walter de Walvis je mee in de avonturen op de bodem van de oceaan. Diep in de zee gebeurd namelijk heel veel wat wij mensen vaak niet doorhebben! Walter vindt onderweg spullen van de mensen. Die horen natuurlijk niet in de zee. Hij wil ze graag terugbrengen. Zo hebben de mensen hun spullen terug en raakt de zee niet te vol; twee vliegen in 1 klap. De zee is namelijk al vol genoeg met alle dieren die er hun huis hebben. Help jij Walter mee de zee schoon te houden?

Klik hier voor meer informatie
prentenboek schone zee

2. Kelly de Krab


Kelly de Krab is haar familie kwijt. Ze wil heel graag haar familie terugvinden en daar heeft ze jouw hulp bij nodig. Ga samen met de andere dieren uit de zee mee op zoek naar de familie van Kelly. Ze beleeft dit avontuur graag met jou en de andere dieren op de bodem van de zee. Help jij haar in haar avontuur om haar familie te vinden? Tijdens dit natuur avontuur leer je over krabben; zowel op de bodem van de oceaan als op het strand. En leren over de natuur is natuurlijk altijd leuk! Daarnaast leer je ook dat je niet bang hoeft te zijn. Er zijn altijd dieren die je graag helpen.

Klik hier voor meer informatie
Kinderboek Kelly de Krab

3. NIEUW! Beatrix de Bij


Beatrix de Bij helpt de wereld elke dag een beetje door magie te maken van bloemen. In de winter zijn er echter te weinig bloemen, Beatrix de Bij is op zoek naar bloemen. Ze zoekt naar natuur en bloemen maar kan deze niet vinden. Help jij Beatrix weer op bloemen te dansen? Bestel nu dit nieuwste voorleesboek van de populaire prentenboeken serie van Kidiyo.


Bestel het nieuwe boek van Beatrix de Bij nu!

Bestellen bij Toverkast.nl
bijenboek voor kinderen vanaf 2 jaar

De Avonturenbox Beatrix de Bij

1. Kinderboek Beatrix de Bij
2. BLOOM 'Do-it-yourself' bijenhotel.
Bestellen bij Toverkast.nl
Bijenhotel en voorleesboek voor peuters en kleuters Bijenhotel Do it yourself bouwpakket voor kinderen Voorleesboek voor peuters